Onderhoud & reparatie

Het is verstandig om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw heftruck(s) om storingen of zelfs eventueel stilvallen van de machine te voorkomen. Hiervoor kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten.

Vakkennis op locatie

Onze toegewijde monteurs staan elke dag paraat om onze klanten zo
snel mogelijk te helpen en beschikken daarvoor over gedegen vakkennis maar ook een volledig ingerichte servicebus. Mocht een onderdeel onverhoopt toch niet voorradig zijn, kunnen wij deze middels nachtlevering de volgende dag in ons bezit hebben. Daarnaast zijn wij in het bezit van een eigen hydrauliek slangenpers.

Service op locatie

Reparatie aan bijna alle merken

Verhelpen van storingen

Storingen kunnen elk moment opduiken en uw productiviteit in gevaar brengen. Wij bij Schipper Intern transport begrijpen dat heel goed en zullen er bij een storing dan ook alles aan doen om er voor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer optimaal gebruik kunt maken van uw machine.

Vakkennis op locatie

Onze monteurs zijn vakbekwaam en beschikken over een volledig ingerichte servicebus zodat ze de meeste reparaties direct kunnen uitvoeren. Mocht een onderdeel onverhoopt toch niet voorradig zijn, kunnen wij deze middels nachtlevering de volgende dag in ons bezit hebben. Daarnaast zijn wij in het
bezit van een eigen hydrauliek slangenpers.